Daniela Gyorfi, despre greutăţile din copilărie! A avut o viaţa plină de lipsuri: „Mama mea a rămas paralizată” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi este un adevărat vulcan de energie şi voie bună! Dar cu toate acestea, în spatele zâmbetului cu care îi înseninează pe toţi, se află o poveste de viaţă impresionantă şi tristă.

Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Daniela Gyorfi a făcut dezvăluiri despre copilăria ei şi despre cum a fost nevoită să se maturizeze înainte de vreme. Încă de la vârsta fragedă de 10 ani a fost obligată să preia frâiele familiei. Cu o mamă paralizată, fără sprijin financiar şi cu o viaţă plină de lipsuri, artista a mărturisit că a reuşit să meargă mai departe datorită sfaturilor pe care le primea de la cea care i-a dat viaţă, pe care nu o va uita niciodată şi căreia îi simte lipsa în fiecare zi.

„Când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. Am fost singură la şcoală, am stat la internat, la George Enescu, un an de zile, până m-am mutat cu mama în spital. Eu nu am avut o copilărie de care îmi amintesc cu multă plăcere, că am fost nu ştiu unde. Am studiat la violă, dar mie mi-a plăcut foarte mult pianul şi în rest, am avut grijă de mama mea. N-am fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună. Voiam să iau bacul pentru că era o problemă ca şi acum. Şi mama m-a simţit. Aveam o fire de artist. La George Enescu am intrat cu auz absolut. (...) Mi-a zis mama, vezi că suntem sărace, trebuie sa termini liceul. În sensul să fiu o femeie independentă. Am avut nişte probleme cu muzica, în sensul de scandaluri şi așa mai departe. Şi când eram căzută la pământ mă lua la rost de dimineaţă. Îmi zicea: Orice minune ţine trei zile, eşti puternică, treci mai departe. Eşti proastă, stai și plângi ca o proastă, dar ai muncit prea mult, eu ştiu cum eşti ca şi copil, ca om.” a măturisit Daniela Gyorfi, în platoul matinalilor de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews