Daria Radionova, primele declarații, după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați chiar în fața ei!

 

Daria Radionova a fost prezentă atunci când Alex Bodi a fost săltat de mascați, fiind suspect într-un dosar de proxenetism, trafic de minori și trafic de droguri de mare risc, în care este anchetat și nașul lui de cununie, interlopul Adrian Tâmplaru. Rusoaica ne-a oferit primele declarații, după episodul traumatizant.

Daria Radionova și-a petrecut seara cu Alex Bodi, înainte ca afaceristul să primească o „vizită” neașteptată de la mascații DIICOT! Rusoaica a fost surprinsă în imaginile făcute publice de DIICOT, în timp ce se afla pe canapeaua din casa noului iubit și era atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei.

Contactată de reporterii Antena Stars, Daria Radionova a oferit primele declarații despre situația în care se află atât ea, cât și Alex Bodi. Rusoaica ne-a spus că este bine în momentul de față, semn că situația este sub control deocamdată și că nu au intervenit și alte probleme.

„Da, sunt bine, mulțumesc”, ne-a spus actuala iubită a afaceristului.

Alex Bodi, suspect într-un dosar de proxenetism

Alex Bodi este implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism! Afaceristul a fost dus la audieri de procurorii DIICOT, miercuri dimineață. Toate cele 18 persoane implicate au fost conduse la sediul DIICOT din Craiova, printre acestea aflându-se și nașul de cununie al afaceristului, interlopul Adrian Tâmplaru.

”La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”, a anunțat DIICOT!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest