De ce a izbucnit în lacrimi Lena Enache, în direct: „Este unul dintre îngerii mei păzitori”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Lena Enache a izbucnit în lacrimi în timp ce a vorbit despre una dintre cele mai importante persoane din viața ei. Partenera lui Gabriel Enache a dezvăluit și cum se desfășoară relația cu fotbalistul, chiar dacă nu s-au mai văzut de aproape jumătate de an.

Ochii i s-au umplut de lacrimi în momentul în care a început să vorbească de mama ei care nu mai este printre noi, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă. Lena a povestit care au fost cele mai frumoase momente alături de femeia care i-a dat viață și a ținut să îi mulțumească și pentru sfaturile de viață pe care le-a urmat cu sfințenie și care au transformat-o în omul de astăzi.

„Sunt momente când aș vrea să îi cer un sfat, dar nu mai am cui. Am crescut într-un alt mediu cu biserică, cu tradiție, chiar dacă mama mea a fost mai dură, am crescut altfel. Stăteam cu ea în bucătărie, când gătea tot felul de sortimente de prăjituri, chiar dacă eram doar 4 persoane. De când am crescut și am devenit adolescentă mi-a spus să nu fiu salteaua cuiva. Și nu a fost nevoie de mai mult pentru că am înțeles ce mi-a transmis. Este unul dintre îngerii mei păzitori. Îi mulțumesc pentru toată educație și pentru omul care am devenit astăzi.” a spus Lena Enache în platoul emisiunii "Star Matinal".

Cât despre relația cu Gabriel Enache, Lena a dezvăluit că totul se desfășoară normal ca într-un cuplu, cu toate că nu s-au mai văzut de șase luni din cauza pandemiei. Însă evoluția tehnologiei i-a ajutat foarte mult și își vorbesc zi de zi.

Mai mult de atât, blondina a mărturisit că ultima conversație purtată cu fotbalistul a fost chiar în această dimineață, când i-a cerut părerea despre ținuta cu care a ales să se prezinte în platoul matinalilor de la Antena Stars. Și chiar dacă lui Gabriel Enache i s-a părut decolteul puțin prea... provocator, în cele din urmă au ajuns la un numitor comun.  

„Aoleu! Suntem amândoi geloși. Eu într-un mod elegant, el, direct. De la sfârșitul lunii februarie nu suntem împreună, dar vorbim non-stop pe video. Cam asta este relația noastră în momentul de față. Nu există căsnicie perfectă, sunt șicanări, certuri, mai ales acum, în perioada asta, că suntem departe unul de celălalt. Sunt momente în care ne mai tachinăm, în special din cauza distanței și a dorului. Noi nu am stat atât de mult timp despărțiți” a mai spus Lena.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest