De ce a vrut Monica Tatoiu să se sinucidă: „În momentul ăla ți se ia tot. Am vrut să mă arunc de la etaj”

 

Deși este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și pare că are viața perfectă, Monica Tatoiu a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a dezvăluit că a existat un moment în care a vrut să își pună capăt zilelor.

Monica Tatoiu a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit deschis despre cea mai mare cumpănă a vieții sale. Afacerista a dezvăluit că în momentul în care a devenit mamă pentru prima dată, copilul ei s-a îmbolnăvit foarte grav, iar medicii nu îi dădeau prea mari de supraviețuire. Disperată din cauza suferinței fiului ei, singurul lucru care îi trecea prin cap Monicăi Tatoiu era să se arunce de la etajul spitalului în care era internată cu micuțul ei.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine.”, a spus Monica Tatoiu.

Într-un moment de luciditate, Monica Tatoiu l-a implorat pe Dumnezeu să îi vindece copilul, iar a doua zi minunea s-a produs, întărind-o în credință pe afaceristă, după cum chiar ea a mărturisit.

L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva.” a mai spus Monica Tatoiu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest