De ce l-a dat afară din casă Brigitte pe fiul ei: „Eram pasibilă de închisoare”

 

După ce Robert Sfăt a lansat acuzații grave la adresa mamei sale, Brigitte a oferit un interviu în exclusivitate în care a dezvăluit de ce l-a dat afară din casă pe fiul său și de la ce a pornit tot războiul!

Conflictul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei a căpătat proporții draconice, în momentul în care Robert Sfăt a mărturisit că nu ar fi pentru prima dată când este afară din casă, de mama sa. Ci au existat numeroase episoade în care a fost nevoit să doarmă pe băncile din parc sau la metrou, din cauza conflictelor pe care le-au avut.

În schimb, versiunea Brigittei sună cu totul și cu totul altfel. Bruneta susține că este pentru prima dată când nu îi mai permite fiului ei să locuiască sub același acoperiș cu ea, însă are motive întemeiate. Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii despre situația care a facut-o să ia decizia radicală, bruneta a mărturisit că risca să fie închisă după gratii, dacă accepta să se reîntoarcă.

„El spune lucrurile astea de când eram căsătorită cu Ilie. Niciodată fostul meu soț nu l-ar fi lasat să doarmă în parc. Eu din momentul în care am picat, Florin nu m-a lăsat să mă uit la emisiuni. Nu vreau să intru în jocul ăsta și să mă răzbun pentru cuvinte pe care le va regreta.

Pot să spun doar că este prima dată când nu l-am mai lăsat să vină în casa mea. Și am făcut-o pentru că nu vreau să ajung la pușcărie. Am casa cu credit. Și mi s-ar fi anulat creditul. Eram pasibilă de pușcărie.” a spus Brigitte Pastramă, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest