De ce Marius Elisei nu și-a luat încă hainele din casa Oanei Roman, la două luni de la divorț/ VIDEO

 

În urmă cu puțin timp, Oana Roman a publicat pe contul ei de socializare o imagine cu dressing-ul ei plin cu hainele lui Marius Elisei, în care a dat de înțeles că îi duce dorul fostului soț. Deși au trecut două luni de când au semnat actele de divorț, bărbatul încă nu și-a strâns obiectele vestimentare din casa vedetei, deși s-a mutat, iar în direct, la „Star Matinal”, Oana Roman a explicat și care a fost motivul.

Chiar dacă au trecut două luni de când au divorțat, Marius Elisei încă este prezent în casa Oanei Roman, prin articolele vestimentare pe care nu le-a ridicat nici până în prezent, în ciuda faptului că s-a mutat într-o nouă locuință.

Oana Roman a mărturisit că i-a împachetat deja hainele fostului soț și le-a pus în cutii pentru a face loc în dressing. Mai mult decât atât, vedeta a infirmat toate zvonurile precum că bărbatul și-ar fi lăsat articolele vestimentare intenționat în casa acesteia, cu gândul la o posibilă împăcare și a ținut să precizeze că este de părere că motivul real ar consta în faptul Marius Elisei nu ar fi avut loc suficient pentru a-și depozita hainele în noua casă.

„Între timp i-am împachetat eu hainele și le-am pus în cutii și am eliberat dressingul. Au trecut două luni de la divorț și mi se pare că era cazul să se definitiveze lucrurile. Erau 3 sferturi din haine încă acasă. Eu nu cred că le-a lăsat cu niciun gând. Doar cred că nu a avut loc să le împacheteze și nici nu știu cât loc are acolo unde s-a mutat. I-am spus să vină să le ia. Le-am pus pe ale mele în locul hainelor lui.”, a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest