De ce Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu se mai afișează împreună. Detalii de culise/ VIDEO

 

Chiar dacă toată lumea ar fi spus că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt mai distanțați ca niciodată! Care este motivul din cauza căruia nu se mai afișează împreună. Avem detalii de culise!

Mihaela Rădulescu a fost copleșită de mesajele colegilor de televiziune cu ocazia împlinirii vârstei de 51 de ani. Chiar dacă îi despart mii de kilometri, nu au uitat de diva de Monaco și i-au făcut ziua mai frumoasă!

Mihaela Rădulescu a ținut să îi mulțumească fiecărui coleg și prieten în parte, dar nu a uitat nici de cel mai important bărbat din viața sa: fiul ei, Ayan. Însă dintre zecile sau sutele de urări pe care le-a primit, lipsește cea mai importantă, cea a iubitului ei Felix Baumgartner.

Păi bine, măi, Mihaela! Tocmai de ziua ta să lipsească mesajele din partea bărbatului care ți-a fost alături în ultimii ani? Ca să nu mai spunem că era mai frumos să fie alături de tine. Ce să mai vorbim de cadouri...

Se pare că de aproape jumătate de an s-a cam răcit relația lor, având în vedere că nu au fost împreună de ziua vedetei și au început să își petreacă și vacanțele separat. Iar în luna iunie, parașutistul a fost singur într-o escapadă de câteva zile. La asta nu ne-am fi așteptat, mauj ales că în ultimii ani cei doi păreau de nedespărțit.

Iar în ultimele fotografii pe care Felix Baumgartner le-a făcut publice cu Mihaela Rădulescu sunt de pe data de 6 martie, lucru care ar da de înțeles că ceva s-a întâmplat între ei. Oare să se fi rupt lanțul de iubire, să încerce cei doi să o ia pe căi separate? Cert este că focul pasiunii, cel puțin, exprimat public, a cam dispărut dintre ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest