De ce nu s-a recăsătorit Corina Chiriac, după divorțul de fostul partener. Interviu de colecție cu marea artistă! VIDEO

 

Corina Chiriac face parte din generația de aur a muzicii românești, iar numele ei este cunoscut pretutindeni în țară datorită carierei de succes în industrie. Și chiar dacă este apreciată de foarte multă lume, nu mulți sunt cei care știu aspecte din viața personală a artistei, fiind foarte discretă pe acest plan. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, marea doamnă a muzicii românești a explicat motivul pentru care nu s-a recăsătorit după divorțul de fostul partener.

Corina Chiriac a vorbit mai deschis ca niciodată despre viața personală, în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars. Marea artistă a mărturisit că de la o vârstă extrem de fragedă a fost îndemnată de tatăl său să devină o femeie independentă pe toate planurile. Un sfat pe care l-a luat drept un principiu de viață.  

„Tata m-a încurajat să am propria mea independență financiară și mereu îmi spunea că niciodată nu se știe în viața asta. Și bine a zis. Poți să ai o familie, dar nu poți știi ce se întâmplă”, a spus Corina Chiriac.

De ce nu s-a recăsătorit Corina Chiriac

La vârsta de 48 de ani, Corina Chiriac a divorțat de Virgil Anastasiu, unicul bărbat care a dus-o la altar pe artistă și alături de care a stat doar patru ani. De atunci și până în prezent, cântăreața nu a mai avut niciun partener de viață, iar asta pentru că povețele oferite de tatăl ei au transformat-o într-o femeie independentă care nu tânjea după un sprijin.

„Am avut întotdeauna ideea că s-ar putea să îmi schimb existența. E o idee bună pentru că nu știi cum te aruncă viața. (...) Posibilitatea de a fi un om independent e cel mai important lucru.

Dacă ai o familie nu îți propui să pleci peste hotare, decât dacă pleci cu ei. O familie ar trebui să se încurajeze, iar în caz de nevoie să fie acolo. Eu am vrut să fiu o femeie independentă cu propria carieră. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă doar partenerul te sprijină.”, a mai spus marea artistă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest