De ce și-a anulat Alina Pușcaș petrecerea de nuntă: “Nu sunt o fire superstițioasă, dar a fost ciudat”

 

Invitată în cadrul emisiunii “Star Matinal”, Alina Pușcaș a vorbit despre motivul pentru care a fost nevoită să anuleze petrecerea pentru celebrarea nunții cu Mihai Stoenescu, cât și cum a reușit să treacă peste perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu și-au unit destinele în luna iunie, în 2017. Cei doi nu au avut parte de o petrecere de nuntă, însă și-au planificat una de vis pe data de 6 iunie 2020, în Mykonos. Care din păcate nu s-a mai ținut. Motivul?

Deși nu este o fire superstițioasă, după cum chiar ea a declarat, motivul pentru care a fost nevoită să anuleze paranghelia pentru celebrarea căsătoriei cu Mihai Stoenescu, a fost infectarea cu coronavirus. Se pare că exact pe 6 iunie, când trebuia să aibă loc petrecerea în Grecia, atât ea, cât și familia sa, au fost contaminați cu COVID-19.

“Noi ne planificasem să facem petrecerea de nuntă pe 6 iunie, în Mykonos. Dar ne-am exact pe 6 iunie am fost contaminați. Nu sunt superstițioasă, dar chiar a fost ciudat. Mai ales că dacă nu mă testam singură, nu aș fi aflat, pentru că nu am intrat în contact cu persoanele infectate. Iar dacă mi-l făceam peste câteva zile, eram negativă și nici nu aș fi știut că am avut COVID.

Am vrea ca petrecerea de nuntă tot în Mykonos sa fie, dar nimeni nu știe dacă se vor mai face evenimente la anul.” Ne-a dezvăluit Alina Pușcaș.

Cât despre perioada în care a fost infectată, Alina Pușcaș a mărturisit că făcut-o să aprecieze mai mult viața și să se bucure mai mult de frumusețile din jurul său, cât și de partenerul de viață. Astfel că ori de câte ori au ocazia, vedeta și soțul ei ies la întâlniri romantice.

“Ne luăm o cameră la hotel și stăm două zile, ca să fim departe de casă. Ne-am dorit amândoi, că dacă nu făceam eforturi și să ne calculăm timpul, n-aveam nicio șansă.

Noi i-am obișnuit de foarte mici că mami și tati pleacă la. Așa cum a fost și acum cu vacanțele. Iar asta cu escapada, tot timpul le-am spus-o” a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest