De nerecunoscut! Mircea Rednic a suferit o transformare şocantă! Cum a fost surprins fostul antrenor de la Dinamo VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Mircea Rednic este de nerecunoscut. Vârsta şi-a pus amprenta pe fizicul fostului antrenor de la Dinamo. Chiar dacă este unul dintre cei mai buni din lumea fotbalului, asta nu înseamnă că este ocolit de probleme.

Mircea Rednic se confruntă cu o problemă pe care toate persoanele, în special bărbaţii, o urăsc. Fostul antrenor a ajuns de nerecunoscut, iar imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro stau drept mărturie. În urmă cu câteva zile, cel supranumit „Puriul” a decis că este vremea pentru o schimbare de look, acum că au crescut temperaturile în termometre. Cu un outfit lejer, de vară, celebrul antrenor s-a urcat la volanul bolidului său şi a mers să se tundă, într-un salon de fiţe din Capitală.

După „intervenţia” care a durat o oră, a ieşit la iveală un detaliu neaşteptat. Mircea Rednic a părăsit salonul, unde s-a lăsat pe mâna hair-stylist-ului, iar noua sa înfăţişare a scos la iveală un început de calviţie, specific bărbaţilor de vârsta lui.

Chelia nu ar fi singura problemă cu care se confruntă tehnicianul.În ultimii ani, acesta s-a operat la glanda tiroidă, după care a avut o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng, unde i-au extirpat o tumoră, iar nu în urmă cu mult timp, a ajuns din nou la cuţit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest