De unde pleacă certurile dintre Oana Roman şi Marius Elisei: "Trecutul pe care îl are fiecare..."

 

În urmă cu opt ani, pe 15 iuni, Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit. În 2020, vedeta anunța divorțul de tatăl fiicei ei, luând prin surprindere multă lume. După câteva luni în care au stat separați, ce doi au decis să se împace și să își acorde o șansă. Totuși, se pare că relația lor nu este atât de bună în prezent.

Recent, Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu Marius Elisei. Cei doi s-au împăcat în urmă cu câteva luni, dar se pare că problemele au intervenit în relația lor.

„Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim.

Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare„, a declarat Oana Roman pentru unica.ro.

„În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat. În rest, am crescut-o doar noi doi.

În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea.

Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel„, a mai spus Oana Roman.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest