Decizie de ultimă oră pentru fosta soţie a lui Alex Bodi! Ce a hotărât instanţa, după ce a fost acuzată de răpire internaţională

 

Instanţa a luat o hotărâre, după ce fosta soţie a lui Alex Bodi a fost acuzată de răpire internaţională! Afaceristul a denunţat-o pe fosta parteneră, imediat după ce aceasta a trecut-o graniţa fără acordul lui, pe micuţa pe care o au împreună.

După ce fosta parteneră a lui Alex Bodi s-a „pricopsit” cu un dosar pentru răpirea internaţională a unui minor şi un altul pentru stabilirea domiciliului copilului, iată că Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat în acest sens. Judecătorii au stabilit că cererea este neîntemeiată.

„Respinge cererea de preschimbare, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată prin punera soluţiei la dispoziţia părţilor, prin grefa instanţei”, au soluționat judecătorii.

Are două fetiţe

Alex Bodi este un tată fericit! Celebrul afacerist are două fetiţe: Chaqueline şi Selena, ambele din relaţii diferite. Mai mult de atât, femeia pe care a acuzat-o de răpire internaţională este prima lui soţie, cea înainte de Bianca Drăguşanu. Dar în ciuda animozităţilor pe care le-a avut cu aceasta, Alex Bodi nu îşi neglijează deloc fiicele.

„Am fost doar o singură dată căsătorit. Am o fată în Madrid și una în Germania. Călătoresc mult, eram mult plecat de acasă. Nu cred în ghinion, așa sunt lucrurile făcute. Eu sau oricine n-am sta cu o persoană cu care nu ne-am înțelege”, declara Alex Bodi, în urmă cu ceva vreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest