Declaraţii în exclusivitate! Ce a spus Gabi Bădălău despre presupusa relaţie cu fosta soţie a lui Gabi Enache: „Singura mea iubire”/ VIDEO

 

A dat cărţile pe faţă sau nu? Gabi Badălău a avut prima reacţie, după ce Spynews.ro a descoperit cele mai importante semne care dezvăluiau o posibilă relaţie cu fosta soţie a lui Gabi Enache. Încă soţul Claudiei Pătrăşcanu a decis să facă lumină printre toate informaţiile care s-au împrăştiat în presă!

Gabi Bădălău a intrat, în direct, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbit despre presupusa relaţie cu fosta soţie a lui Gabi Enache. Soţul Claudiei Pătrăscanu a mărturisit că la momentul actual nu se gândeşte la nimeni şi nimic altceva, în afară de copiii săi.

În ciuda faptului ca fosta nevastă a lui Gabi Enache le-a spus prietenilor săi că este noua iubită a lui Gabi Bădălău, exact ca informaţiile pe care le-a oferit şi Spynews.ro, soţul Claudiei Pătrăscanu a infirmat toate zvonurile apărute.

''Nu mă interesează. Nu am ce să spun, nu-mi arde de nicio relaţie, nu-mi arde de nimic. Singura mea iubire sunt copiii mei. Normal că sunt singur şi o să mai fiu singur mult timp, pentru că nu-mi arde de altceva, mă concentrez pe creşterea copiilor'', a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

Reacţia Claudiei Pătrăşcanu

Fără să se arate prea afectată de informaţiile apărute în presă despre cel cu care se află în pragul divorţului, Claudia Pătrăşcanu a mărturisit că are destul de multe probe, legate de infidelitatea lu Gabi Bădălău, pe care le-a pus la dosarul pentru divorţ. Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că episodul în care soţul ei a apărut în compania altei femei nu este, nicidecum, singular, scene de genul având loc chiar şi înainte să decidă să se despartă.

„Nu mă surprinde nimic. ( n.r. această femeie). Aş vrea să nu intru foarte tare în detalii, repet, există aceste probe la dosarul de divorţ.
El nu recunoaşte nici că am fost daţi afară din casă, el nu vrea să-şi asume nimic. Ideea este că noi avem doi copii împreună şi este foarte ruşinos pentru ei şi nici nu vrea să mă gândesc ce le voi explica copiilor noştri. El a fost liber şi în timpul căsniciei"
, a spus Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest