Deea de la ”Insula iubirii” nu se lasă nici acum, chiar dacă Robert așteaptă un copil cu Medana: ”A ajuns să se îndrăgostească de mine”

 

Deea a reușit ca în al doilea sezon al emisiunii ”Insula iubirii” să creeze multe controverse, iar în această dimineață a făcut din nou declarații incendiare.

Invitată la ”Star Matinal”, ispita a vorbit despre concurenții de la ”Insula iubrii”, iar ce a spus despre Robert nu îi va cădea bine Medanei. După 10 ani de relație, Medana a făcut o adevărată criză atunci când și-a văzut iubitul în ipostaze incendiare cu Deea.

Cu toate acestea, ea i-a mai dat o șansă lui Robert și s-au căsătorit, iar peste puțin timp vior deveni părinții unui băiețel.

Deaa a mărturisit că actualul soţ al Medanei s-a îndrăgostit de ea.

"Nu m-am aşteptat ca Robert să cadă în ispită. A ajuns să se îndrăgostească de mine, să îi plac, mai ales că el nu avea o părere foarte bună despre mine, încă din primul sezon. Mi-a zis că toţi prietenii lui erau furioşi pentru ce am făcut eu, dar uite că a ajuns să stea cu mine. Nu am folosit niciun truc pentru a-l cuceri, ci am fost copilăroasă, am râs la glumele lui", a declarat Deea pentru emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.â

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest