Delia nu suportă glumele misogine. "Uneori simt că toleranța mea nu mai există și atunci..."

 

Unde este Delia nu este loc de glume misogine. Jurata iUmor a mărturisit că nu mai tolerează glumele care iau în derâdere femeia și problemele prin care trece. Într-un interviu pentru Antena Stars, artista a explicat cum percepe ea astfel de afirmații în cadrul emisiunii de umor și de ce atrage atenția asupra lor.

Urmărind emisiunea, pare că Delia, de ceva timp, a ajuns să nu mai aibă deloc toleranță în acest sens. Cu toate acestea, vedeta precizează că a avut replici pe acest subiect mereu, dar există lucruri care nu ajung să fie difuzate, din diverse motive.

„Eu răspund la multe lucruri, dar fiind o emisiune montată nu intră întotdeauna același lucru. Pot să am diverse reacții și să nu fie toate difuzate. Că nu e timp, nu că ar fi o problemă. (...) Uneori simt că toleranța mea nu mai există și atunci mai spun lucruri. Încerc să motivez prezența mea acolo și prin treaba asta cumva, pentru că mi se pare că alții nu o fac deloc și cred că e necesară. Nu știu dacă educă pe cineva, dar mai trage câte un semnal de alarmă. Trebuie să tragem un semnal de alrmă și pentru tot ce înseamnă bullying, agresiune, violență domestică. În momentul asta în care vorbim, o femeie este bătută undeva.”, a declarat Delia pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest