Delia, show senzaţional! Ce picanterii a dezvăluit

 

Delia a susţinut încă un concert de excepţie în parcarea unui mall din capitală!  Frumoasa artistă ne-a dezvăluit o serie de picanterii din viaţa personală, ba mai mult am aflat şi ce planuri de viitor are!

Aflată chiar înainte de a se urca pe scenă, Delia a acordat un interviu reporterilor Antenei Stars, în care a vorbit despre muncă, soţ şi viaţa personală.

"E un fel de muncă, e plăcută tare! E mai mult plăcut şi mă bucur că nu plouă. Vremea a ţinut cu noi! Se întâmplă 'essence of Deliria', am extras din concert anumite părţi şi le-am adus aici. Văd că deja lumea s-a strâns, se ţine în aer liber de data asta. O să vedeţi chiar şi în alte oraşe. Hello husband! El e suportul meu fizic şi moral. Am avut perioade în care piesele intrau în rotire rapidă. Am rămas acelaşi artist care şi-a cântat muzica în aceleaşi condiţii. Pentru că am trecut prin toate stările, ştiu să-mi menţin echilibrul ăsta. Nu văd de ce m-ar lua valul acum", a mărturisit Delia.

În legătură cu gelozia, Delia n-a putut să ne dea decât un singur răspuns: sentimentele de "gelozie" pe care le trăieşte sunt faţă de alţi oameni care apucă să se bucure de mai puţine limite.

"N-aş schimba nimic, pentru nimic în lume. Pot spune că invidiez oamenii care trăiesc mai frumos decât mine şi care nu-şi impun limite. Iubesc vacanţele, dar vacanţa pentru mine nu are sensul de vacanţă, are sensul de 'normal'. Aşa ar trebui să-ţi peterci viaţa, nu vacanţa", a explicat artista.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest