Deliric a schimba prefixul! Își serbează ziua alături de Inna, iubita lui, departe de România!

 

Rapper-ul și celebra lui iubită se află în vacanță în străinătate pentru a celebra evenimentul important.

 

Deliric și Inna se iubesc de ceva vreme, însă în mod oficial relația dintre ei a apărut în presă de aproape 2 ani. În iunie s-a zvonic că s-ar fi despărțit, dar au apărut apoi împreună la un eveniment monden și iată că relația dintre ei funcționează cum nu se poate mai bine.

 

Deliric a schimbat prefixul, a împlinit 40 de ani și a decis să-și serbeze ziua alături de iubita lui, departe de România. Au ales să celebreze această zi într-un mod mai special, așa că au plecat la un festival de muzică, Tomorrowland. Ambii, artiști, nu se putea să rateze un asemenea festival de muzică electrizant.

 

‘’Happy bday, smarty pants Deliric I love you!’’, a scris Inna pe rețelele de socializare.

 

Inaa și Deliric formează un cuplu de aproape doi ani și iubirea se vede clar în ochii lor. Deși sunt destul de discreți în ceea ce privește relația lor, artista a dat câteva declarații cu privire la omul care o face fericită. Ea spune că are parte de toată susținerea din partea partenerului ei.

 

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el”, a declarat Inna, pentru Antena Stars în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest