Denis Alibec, dezvăluiri despre cea mai importantă persoană din viaţa lui: „Este atât de ataşată de mine”

 

Denis Alibec este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai ţării în momentul de faţă, având oferte de milioane de euro, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna așa pentru el. Ci dimpotrivă! Atacantul şi-a amintit de perioada grea prin care a trecut în copilărie.

Tatăl său nu mai este lângă el de când fotbalistul avea şase ani, iar el a trăit alături de mama şi de bunica lui. Mai mult de atât, Denis Alibec a simţit pe pielea lui ce înseamnă lipsurile în copilărie, motiv pentru care se implică în fel şi fel de acţiuni caritabile şi campanii umanitare care au ca scop, încurajarea şi ajutarea tinerilor care vor să facă performanţă în fotbal.

Timpul pe care îl dedică acestor acţiuni este de nepreţuit pentru Denis Alibec. În urmă cu ceva timp, celebrul fotbalist a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a vorbit despre cea mai importantă persoană din viaţă lui, fiind chiar cea care l-a susţinut până în pânzele albe.

Mama lui, piatră de temelie

Cea care i-a dat viaţă a avut întotdeauna încredere în potenţialul pe care l-a avut Denis Alibec, motiv pentru care, ori de câte ori a avut nevoie, a fost lângă el pentru a-l susţine.

„Sunt şi singurul fiu. Am fost crescut doar de mamă, tocmai de aiai este atât de ataşată de mine. Ea este motivul pentru care am ajuns până aici. Am avut sprijin din partea familiei, din partea prietenilor şi asta a contat mult pentru mine. Şi oricum ar fi fost, nu aş fi renunţat la visul meu. Mi-am dorit sa fiu fotbalist.” a dezvăluit Denis Alibec.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest