Denis Alibec s-a despărțit de femeia pe care i-a prezentat-o mamei sale! Cum s-a dat de gol/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

O nouă despărțire marchează showbiz-ul autohton! Deși toată lumea credea că Denis Alibec și iubita sa vor trece la pasul cel mare, dat fiind că fotbalistul a și prezentat-o mamei sale, se pare că altul a fost destinul poveștii lor de dragoste.

Denisa Alibec nu trece deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale. Pe lângă problemele din carieră, fotbalistul întâmpină și obstacole pe plan amoros. Deși părea foarte fericit alături de iubita lui, în vârstă de 24 de ani, pe nume Valentina Vanu, ultimul gest al său ne-a dat de înțeles că între cei doi s-a produs o ruptură definitivă.

Denis Alibec a șters toate imaginile pe care le avea cu fosta iubită, de pe contul său de socializare, motiv pentru care toată lumea a ajuns la concluzia că atacantul s-a despărțit definitiv de frumoasa Valentina.

Cine este fosta iubită a lui Denis Alibec

Pe cât este de frumoasă, pe atât este de deșteaptă. Valentina Vanu este originară din județul Călărași și nu mai locuiește în România de o bună bucată de timp. Potrivit informațiilor de pe contul său de socializare, fosta parteneră a internaționalului român ar fi terminat Universitatea Cambridge, iar ulterior s-ar fi stabilit în Anglia, unde ar lucra în IT.

Ah, păi dar ce ai facut, Denise? Cum de ai reusit să pierzi asa fată? Deși încă nu știm care au fost motivele care au dus la ruptura dintre cei doi, se vehiculează că atacantul ar fi fost prin în offside, lucru pe care Valentina nu l-a putut accepta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest