Denisa de la Bambi, amănunte despre nunta cu iubitul ei! „Avem și nași”

 

Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Denisa de la Bambi a dezvăluit amănunte despre nunta cu iubitul ei și detalii despre cum va arăta evenimentul grandios!

Denisa de la Bambi se poate declara o femeie fericită! Artista are alături un bărbat care o iubește și care ar face orice pentru ea, alături de care se pregătește să își întemeieze o familie. Și chiar dacă încă nu au stabilit data exactă când vor să organizeze nunta, Denisa și Mircea, iubitul ei, au început să se gândească la toate detaliile din timp. Și cu ce să începi, dacă nu cu perechea de nași?

Denisa de la Bambi a dezvăluit că nu își dorește o nuntă cu mulți invitați, ci vrea un eveniment restrâns, la care să participe numai rudele și persoanele foarte apropiate lor.

”Nu avem planuri în direcția asta (n.r nunta), însă chiar dacă am avea n-am mai putea în acest an. Îmi doresc o nuntă restrânsă. (...) Mie îmi place mai mult emoția și evenimentul să fie mai restrâns cu persoane foarte apropiate. (...) Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta.”, a spus ea în direct la Antena Stars.

Vor și un copil

Pentru că vor să fie o familie ca la carte, Denisa de la Bambi și iubitul ei  își doresc să devină părinți cât mai repede. Artista este entuziasmată de ideea că va fi mămică și abia așteaptă ca visul să îi devină realitate.

„Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a declarat Denisa Tănase pentru Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest