Denisa Hodișan, primele declarații după nunta secretă cu Flick! Este însărcinată sau nu?

 

Denisa Hodișan a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit cu Flick în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar nașii lor, Daniel Buzdugan și soția sa.

Denisa Hodișan și Flick și-au unit destinele pe o frumoasă plajă din Grecia. Cei doi au anunțat că sunt soț și soție, abia la sfârșitul ceremoniei, gest care a ridicat masive semne de întrebare în rândul celor care îi urmăresc.

Deși la câteva zile de la căsătorie, Flick a mărturisit că ceremonia restrânsă a fost un vis de-al lor pe are au ținut să îl facă realitate, au apărut speculații precum că motivul real ar fi o presupusă sarcină a Denisei Hodișan.

„Sunt foarte îngrijorată de modul în care societatea privește și comentează faptul că două persoane au ales să își unească destinele și să își continue drumul în viață. Cred că am ajuns la un nivel de înțelepciune și înțeleg că toate aceste păreri se nasc din faptul că oamenii trec experiența mea prin filtrul personal. Și asta este ce mă deranjează, de fapt." a spus Denisa Hodișan.

În cadrul unui video publicat pe pagina sa personală, Denisa Hodișan a ținut să le explice curioșilor de ce s-a căsătorit, de fapt, în secret și a dezvăluit și dacă este sa nu este însărcinată.

"Cred cu mare tărie că primim de la viață ceea ce avem curajul să cerem. Eu am cerut totul, am cerut ce este mai bun și am așteptat până când viața mi-a scos în cale un om perfect. Nu sunt însărcinată, încă. Nu de aceea m-am căsătorit, ci pentru că 21 august 2020 acest om minunat m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui și am vrut. Pentru că el este eroul poveștii perfecte în care am crezut. Nu faceți compromisuri. Fericirea în doi există.” a spus Denisa Hodișan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest