Denisa Nechifor, dezvăluiri despre bărbatul misterios din viaţa sa! Pe cine a cunoscut fosta lui Adrian Cristea VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă a divorţat în urmă cu mulţi ani de Adrian Cristea, tatăl fetiţei sale, inima Denisei Nechifor nu a mai fost cucerită, pâmă acum, de niciun reprezentant al sexului puternic. Spunem „până acum” pentru că se pare că există cineva în viaţa frumoasei femei de afaceri, iar în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars a oferit detalii din viaţa sa amoroasă.

Denisa Nechifor a călătorit peste tot vara aceasta. Şi-a luat gaşca de prieteni, alături de care a fost în numeroase destinaţii exotice, iar acolo l-a văzut. Pe el! Pe cel care i-a pus capac, dar cu toate acestea relaţia lor este imposibilă! Motivul? Distanţa. Din mărturisirile fostei soţii a lui Adrian Cristea, cel pe care a pus ochii se află la mare departare de ea, aşa că nici nu se poate pune problema de o relaţie. 

Totodată, Denisa Nechifor a declarat că nu este atrasă de bărbatii care au prea mult timp liber şi pe care şi-l ocupă cu călătoriile în jurul lumii. Oare să fie o scurtă descriere a celui care i-a pus inima pe jar?

„N-am stat acasă deloc. Mi-am propus sa călătoresc foarte mult vara aceasta, pentru că am avut un an destul de încărcat. Am strâns nişte bănuti şi am zis fuga. De o săptămână jumătate am început munca, din nou. A fost o vară plină din toate punctele de vedere. Am fost în nişte locuri de-a dreptul superbe. Am o gaşcă de prieteni foarte ok și ne plimbăm destul de mult. (...) Am fost cu prietenii mei. Mi-a plăcut şi mie de cineva, bineînţeles, am încercat o tentativă, dar distanţa este problema. Vorbeam cu cineva, dar e destul de complicat. Nu mi-am propus să mă îndrăgostesc. Mi-am propus sa mă plimb, să mă eliberez. Îmi merge foarte bine pe partea de job și am plecat. Am cunoscut pe cineva la un moment dat. Dar dacă e foarte departe nu are cum. Eu am job, copil aici. Mie îmi plac oamenii activi, care au responsabilităţi, nu oamenii care stau şi le permite timpul să călătorească non-stop. Dar suntem prieteni cu toţii. Rania este extrem de geloasă. Nici 10 bărbaţi la un loc nu ar fi cât ea. M-am gândit de multe ori că Rania cobeşte, pentru că ea e foarte fericită că mami este singură.” a declarat Denisa Nechifor, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews