Detalii de ultimă oră în cazul lui Mario Iorgulescu. Ce au solicitat avocaţii apărării VIDEO

 

După ce Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier grav, care s-a soldat cu moartea unui tată de 24 de ani, fiul preşedintelui LPF a fost internat într-un spital din Milano, pentru a beneficia de cele mai bune îngrijiri şi de aparatură medicală de ultimă generaţie.

În timp ce fiul lui Gino Iorgulescu se află în Italia, în România are loc un scandal uriaş în dosarul accidentului. Avocaţii apărării au cerut procurorilor tăcere totală, în acest caz, după ce avut loc o scurgere de informaţii scandaloase, care au adus un prejudiciu imaginii lui Mario Iorgulescu.

Cei care au fost însărcinaţi cu apărarea cazului în care Mario Iorgulescu a fost implicat direct au făcut solicitarea, direct către procurorul de caz. Principalul motiv a fost că familia Iorgulescu este extrem de deranjată de faptul că au apărut informații în presă.

Care este starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din România se simte mult mai bine. Potrivit unor surse apropiate familiei Iorgulescu, starea de sănătate a lui Mario s-a îmbunătăţit considerabil. Mai mult de atât, merge pe propriile picioare şi se hrăneşte normal.

"Mario Iorgulescu rămâne internat la spital! Este adevărat, starea lui este bună, s-a întremat și poate merge chiar la plimbare prin curtea clinicii. Cu toate acestea, Gino a povestit că doctorii care îl tratează au decis ca el să nu fie externat încă, mai mult, în perioada următoare, nu se pune problema ca pacientul să fie dat încă acasă”, au spus sursele apropiate familiei pentru wowbiz.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest