Detalii din viața Iannei Novac. Artista nu și-a dorit să devină mamă. „Am avut o reacție stranie”

 

Ianna Novac este una dintre cele mai apreciare artiste din România. Este căsătorită și are doi copii de care este extrem de mândră. Invitată în cadrul emisiunii de la Antena Stars, vedeta a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața ei personală. 

„Ne-am căsătorit și n-am avut timp de luna de miere, după zece ani am zis că hai să plecăm și noi în luna de miere. 

Când am ajuns la Paris soțul mi-a zis că vreau și eu un copil, când l-am auzit mi s-a stricat toată vacanța, m-a luat cu călduri, m-au luat toate stările. Nu-mi doream, am avut o reacție stranie. Eram atât de emoționantă, îmi dădeam seama că un copil te dereglează de la drumul tău. A doua zi m-am relaxat și am zis că-l las pe Dumnezeu să decidă, s-a întâmplat peste noaptea și am venit acasă cu minunea numărul 1 Erikuța. Ea a fost de două sau trei ori la Paris”, a povestit Ianna Novac la Antena Stars.
 
„După cinci ani am simțit nevoia amândoi de încă un copilaș, aici m-am maturizat eu, deja eram mamă și cunoșteam sentimentul. Ne-am dorit un frățior pentru ea, nu un copil pentru noi, am zis să nu fie singurică pe lume, am zis că hai. E o binecuvântare, un copil împlinește drumul. Ei sunt scopul meu măreț în viață și tot ceea ce fac, fac pentru ei”, a mai spus ea la „Xtra Night Show”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest