Detalii incredibile despre scandalul momentului! Ce a stat la baza divorțului dintre Brigitte și Ilie Năstase, de fapt!

 

Relația dintre Brigitte și Ilie Năstase a fost una dintre controversatele showbiz-ului autohton. Cei doi au ținut primele pagini ale tabloidelor prin certuri și despărțiri, dar și prin împăcările rapide pe care le-au avut de-a lungul mariajului, până când nu au mai putut ajunge la niciun consens și s-au văzut nevoiți să meargă pe drumuri separate. Și chiar dacă se aflase că unul dintre motivele principale ale despărțirii fusese infidelitatea fostului tenismen, iată că, de fapt, au existat multe alte probleme care au stat la baza separării, detalii pe care, reporterii Spynews.ro le-au descoperit, la doi ani de la divorț.

Potrivit Spynews.ro, nu doar infidelitatea lui Ilie Năstase a fost motivul care a dus, irevocabil, la despărțirea de Brigitte. Ci se pare, că și bruneta a fost cea care a călcat strâmb în mariajul cu fostul mare tenismen, motiv pentru care s-a lăsat cu telefoane sparte, odată ce sportivul a descoperit mesajele incriminatorii.

De ce au divorțat, de fapt

Conform Spynews.ro, la momentul actual se vehicula că Brigitte ar „tânji” după Cătălin Cazacu. În urma zvonurilor, se pare că Ilie Năstase a găsit niște conversații în care bruneta își declara dragostea pentru Cazacu.

Și dacă vă gândeați că este vorba doar despre atât, atunci vă înșelați. Pe lângă acuzațiile făcute de Năstase la adresa fostei soții, au existat și supărări din partea lui Brigitte care l-a amenințat că va merge la Poliție pentru a reclama toate bătăile pe care le-ar fi încasat de la fostul tenismen.

Încă nu știm ce este adevărat și ce nu este, dar cert este că mariajul Brigitte-Năstase a fost unul controversat, presărat cu momente tragi-comice. Mai ales dacă ne amintim de episodul în care fostul mare tenismen a sărit gardul casei lui Brigitte pentru a lua înapoi toate darurile pe care i le-a făcut de-a lungul căsniciei brunetei, care constau în haine și genți de firmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest