Detalii neștiute din culisele relației dintre Lia Bugnar și Anghel Damian, iubitul mai tânăr cu 22 de ani!

 

Deși cunoscută de telespectatori datorită pieselor de teatru în care a jucat, cât și participării în competiția „Asia Express”, alături de prietena sa, Maria Buză, nu mulți sunt cei care cunosc detalii din viața personală a Liei Bugnar.   

În ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani, Lia Bugnar și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Partenerul său activează tot în industria cinematografică, astfel că relația lor este consolidată și de pasiunile comune.

Anghel Damian a făcut o serie de declarații interesante despre povestea de amor dintre el și fosta concurentă de la „Asia Express”. Acesta a dezvaluit că relația dintre ei este una „formatoare pentru amândoi, din toate punctele de vedere”, care se bazează pe trăirile libere și lipsite de prejudecăți.

Cât despre „supraviețuirea” în pandemie, iubitul actriței a mărturisit că se înțeleg mai bine ca niciodată, iar încrederea pe care o au unul în celălalt este cea care domnește în povestea lor de dragoste.

“Dragostea în vremea pandemiei (sau în afara ei) ține de echilibru și armonie. Ea nu se exprimă prin gesturi mari, ci mai degrabă prin încrederea absolută în omul de lângă tine, prin sentimentul că eul tău profund, acela lipsit de mecanismele de protecție, e în siguranță lângă partenerul tău. Așadar, dacă ar fi să fac un decupaj succint, dragostea ar fi o privire, o îmbrățișare, un alint venit de nicăieri, o doză bună de râs, un film văzut în doi… Fericirea lucrurilor simple trăită împreună”, a mai spus Anghel Damian pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest