Dezvălurile uimitoare ale Ronei Hartner după divorțul de Herve Camilleri: „M-am căsătorit cu întunericul”

 

Concurenta de la Te cunosc de undeva a dat cărțile pe față și a spus de ce a ajuns să se separe de bărbatul pe care l-a considerat, la un moment dat, sufletul pereche.

 

Rona Hartner a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în care a vorbit deschis, fără perdea, despre relația cu Herve Camilleri și a explicat cum s-a ajuns atât de rapid la divorț. Cunoscuta actriță a spus că certurile în cuplu erau frecvente, pornind de la nimicuri, iar din cauza acestora ajunsese să fie afectată și fata ei dintr-o relație anterioară.

 

„Nu eram doar eu nefericită, cât era și fata mea și de aceea mi-am dat seama că nu pot să mă bazez doar pe sentimentele mele și ale lui pentru a contrui ceva. Fata asista la toate neînțelegerile noastre și toate contrazicerile, deci cred că suferă mult mai mult copii și sunt mult mai traumatizați de neînțelegerile dintr-o familie, decât chiar cuplurile. Sinceră să fiu, după două luni de la căsătorie voiam deja să divorțez, pentru că ziceam că nu pot să o țin langa până la adânci bătrâneți”, a punctat cântăreața.

 

Ea a mai dezvăluit că soțul ei s-a schimbat radical, la 180 de grade, imediat după oficializarea relației: „Când am spus că m-am căsătorit cu întunericul, înseamnă că diferența a fost ca de la lumină la întuneric. Înainte de căsătorie era totul atât de minunat, iar după căsătorie a fost efectiv o schimbare atât de mare, deci din omul cel mai adorabil, cel mai calm, cel mai înțelegător, cel mai iubitor a devenit total invers. La început am crezut că visez, dar ajunsesem să vreau să fug de acasă”.

 

Ea i-a mai reproșat fostului partener că a căutat prin orice mijloc să o îndepărteze de toți apropiații: „A încercat să mă izoleze, căci el nu mai suporta pe nimeni din jurul meu, nu mai suporta ritmul vieții mele, nu mai suporta nimic, adică noi ne certam pe niște chestii atât de mici, încât nici nu aș putea să le enumăr, dar când te cerți încontinuu, aia nu mai este viață de trăit. N-am nici un păcat capital să-i reproșez, decât o mare uzură, adică e ca și cum mergi noaptea printr-un depozit și te lovești de tot felul de cartoane și nu știi pe unde să pui piciorul. El a încercat să mă îndepărteze și de fiica mea, din nefericire”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest