Dida Drăgan, motivul din cauza căruia a vrut să își ia viața! Problemele au pus-o la pământ/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

A primit lovituri dure şi a picat în depresie! După toate chinurile prin care a trecut, Dida Drăgan şi-a găsit puterea să vorbească despre luptele pe care le-a dus, cu lux de amănunte!

Iubita artistă a dus o viață de film.  A fost căsătorită cu Petre Magdin, a divorțat și s-a cuplat cu chitaristul Florin Ochescu. Din iubirea lor a rezultat un film, Florin Ochescu Jr. care locuiește în Elveția și continuă pasiunea tatălui pentru chitară. Însă Dida Drăgan nu a avut noroc în dragoste, nici de data aceasta. Iar după câțiva ani, ea și celebrul chitarist s-au despărțit.

În urmă cu ceva timp, Dida Drăgan a fost invitată în platoul emisiunii „Acces Direct” unde a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare, despre ce a însemnat divorțul și statutul de mamă singură, pentru ea.

Separarea de tatăl copilului ei a fost o lovitură prea dură la momentul respectiv pentru Dida Drăgan. S-a luptat ani la rând cu depresia și a recunoscut că a fost la un pas de soluția extremă, dacă nu ar fi avut un copil de crescut.

„Am simțit că plec pe Câmpiile Cerești și atunci m-am rugat lui Dumnezeu mai mult ca niciodată și uite că sunt aici acum. (...) Prea comod, nu mi-a fost. Mi-a fost cum nu mi-aș fi dorit să pățească nimeni. Nu m-am iubit foarte tare, că altfel poate mă menajam. Viața nu se poate păcăli. Fiecare zi pe care ți-o dă Dumnezeu este o binecuvântare, nicidecum prin suferință, pentru că Dumnezeu ne-a trimis să ne iubim, nu să suferim.” a spus Dida Drăgan, în urmă cu ceva timp, la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest