Din ce cauză s-ar fi despărțit Cristian Boureanu și Laura Dincă: "Diferențele de caste"/ VIDEO

 

Cristian Boureanu și Laura Dincă nu mai formează un cuplu! Fostul politician a fost cel care a confirmat despărțirea, iar Monica Tatoiu a dezvăluit care ar fi fost motivul din cauza căruia relația celor doi nu a mai funcționat.

Cristian Boureanu și Laura Dincă au trecut peste foarte multe obstacole de-a lungul relației, astfel că nimeni nu s-ar fi gândit că povestea lor de dragoste va ajunge la un sfârșit. Însă iată că ruptura s-a produs, iar cel care a făcut anunțul a fost chiar fostul politician.

După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau”, a declarat Cristian Boureanu pentru national.ro.

Cât despre motivele care ar fi dus la separarea celor doi, Monica Tatoiu susține că atât diferența de vârstă dintre ei, cât și faptul că făceau parte din două clase sociale diferite, ar fi reprezentat elementele care au produs ruptura.

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.”, a spus Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest