Diseară, de la 20:30, la Antena 1, Prima cădere în ispită la Insula iubirii. „Vreau să te sărut”

 

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat aseară, la Antena 1 a demonstrat faptul că strategiile se schimbă tot mai evident şi dacă fetele, la început mai dezinvolte, se pun la adăpost de tentaţii şi devin mai calculate, băieţii, mai crispaţi în primele zile, se relaxează şi îşi dau voie să simtă totul mai liber şi mai intens.

 

„Au trecut doar 5 zile din cel mai dur test al fidelităţii şi deja s-a dovedit că totul se poate schimba la fel de rapid şi de imprevizibil ca vremea din Thailanda!”, va declara Radu la debutul celui mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Pe insula băieţilor, tentaţia pare să preia controlul. Nu îşi mai pun atâtea bariere şi încep să trăiască experienţa insulei pe deplin, realizând că ceea ce îi împriedică să fie liberi sunt propriile frământări, aşa că distracţia începe să se facă simţită şi în vila lor.

 

O întâlnire individuală va lăsa libertatea cuplului plecat din resort să experimenteze emoţii fără grija celorlaţi, fără frica de a fi priviţi şi judecaţi. „La un moment dat, la finalul date-ului, după ce toată lumea a plecat cu camerele de filmat, noi am mai rămas puţin să povestim şi mi-a zis „Vreau să te sărut!”. Am acceptat, şi mie îmi place de el!”. Cine este concurentul care a căzut în ispită la doar cinci zile de la începutul celui mai dur test al fidelităţii, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest