Divorţ între Justin Timberlake şi Jessica Biel? Ea este actriţa cu care s-ar iubi cântăreţul pe ascuns/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Mariajul dintre Justin Timberlake şi Jessica Biel pare să aibă mari probleme, mai ales după ce artistul a fost surprins în compania unei colege de breaslă, într-o ipostază deloc favorabilă unui bărbat căsătorit. Semnul care le-a dat tuturor de gândit a fost lipsa verighetei de pe degetul Jessicăi. Să fie vorba despre un viitor divorţ în showbiz-ul internaţional?

După ce au apărut imaginile cu Justin Timberlake, aflat în stare de ebrietate, în timp ce flirta cu o colegă de platou, iată că au apărut noi zvonuri care întăresc ideea că mariajul celor doi se apropie de sfârşit.

Potrivit publicaţiei Star, motivul separării dintre Justin Timberlake şi Jessica Biel ar fi infidelităţile artistului: „Sătulă de flirturile fără sfârșit ale lui Justin Timberlake și disperată să iasă din conul de umbră în care se află, Jessica pare a fi în sfârșit pregătită să pună capăt căsniciei ei de patru ani. (...) Jessica nu poate continua să fie doamna Timberlake, în timp ce Justin face tot ce vrea. Este dificil ca într-o relație să tragă numai unul, iar acest lucru va duce sigur la sfârșitul relației. Va fi destul de trist, însă nimeni nu ar trebui să fie surprinsi că s-au despărțit”, au scris cei de la Star.

Mai mult decât atât, în presa internaţională una dintre ipotezele recente care stau la baza problemelor apărute în mariajul celor două vedete, ar fi faptul că Justin Timberlake ar înşela-o pe Jessica Biel cu actriţa Anna Kendrick, fiind colega de platou pentru filmul animaţie „Trolls”. Pentru că suntem siguri că adevărul va ieşi, în cele din urmă, la iveală, staţi pe Antena Stars ca să aflaţi primii care este situaţia între cei doi.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest