Divorţează sau nu? Detalii de ultimă oră despre relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi reprezintă, de departe, unul dintre cele mai cotroversate cupluri din showbiz-ul românesc! După ce s-au bătut cu pumnii în piept că divorţează, din cauza personalităţilor puternice şi a conflictelor din ultima vreme, iată că situaţia a luat o întorsătură drastică.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu s-au mai împotrivit sentimentelor şi au renunţat la divorţ. Cei doi amorezi par mai hotărâţi ca niciodată să facă tot posibilul ca relaţia să funcţioneze, iar mariajul să fie unul armonios. Şi cum este mai dulce împăcarea, dacă nu într-o vacanţă?

Aşa cum ne-au obişnuit, cei doi au ales o destinaţie de lux. De această dată în ton cu sezonul! Au renunţat la plajele exotice şi peisaje tropicale şi s-au bucurat de spiritul sărbătorilor. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au făcut o mică escală în Ungaria, după care şi-au continuat vacanţa în Austria.

S-au iubit peste tot în lume şi şi-au strigat dragostea de fiecare dată. Nu au uitat ce îi leagă, iar sentimentele par să fie mai puternice decât orice. Se pare că Spiritul Crăciunului chiar face minuni. Şi de ce nu? Poate chiar auzim de o sarcină în viitorul apropiat.

Chiar dacă în urmă cu puţin timp, Bianca Drăguşanu mărturisea că nu mai există cale de întoarcere, în divorţul ei de Alex Bodi, iată că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade."Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie", a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest