Document bombă despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Bodi. A fost trimis cu executor judecătoresc

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit şi împăcat de mai multe ori în ultima perioadă, şi, chiar dacă cei doi s-au împăcat cu gândul că vor rămâne împreună în viitor, iată că planurile lor au fost date peste cap, iar pe cei doi îi paşte divorţul. Spynews.ro a făcut rost de documetul bombă care atestă faptul că Bianca şi Alex Bodi urmează să se prezinte la tribunal.

Acesta este documentul pe care Alex Bodi i l-a adus Biancăi printr-un executor judecătoresc.(foto sus). Actul reprezintă o înştiinţare că blondina trebuie să se prezinte astăzi, pe 10 martie, la tribunal, acolo unde ar urma să rupă orice legătură legală cu încă soţul ei.

În plus, dacă ţinem cont că Alex Bodi a înaintat documentul, înseamnă că el este cel care a luat de data aceasta decizia de a divorţa de Bianca Drăguşanu, potrivit Spynews.ro

Zilele trecute, Bianca Drăguşanu şi-a aniversat ziua de naştere într-un restaurant de fiţe din Capitală. Alături de ea a fost şi Alex Bodi, însă lucrurile dintre ei nu erau atât de roz pe cât ar fi trebuit să fie. Intervievaţi de reporterul special Mădălina Bălan, cei doi au mărturisit că lucrurile nu atât de bine între ei precum şi-ar fi dorit.

„Există nişte probleme. Este şi faza aia, că aşa cum îţi aşterni, aşa dormi. Am şifonat aşternutul şi trebuie să îl îndrept” a spus Bianca Drăguşanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Şi dacă Bianca Drăguşanu a recunoscut că suferă, Alex Bodi a preferat să fie mai rezervat în declaraţii.: „Am sufletul praf, al meu e praf că am plâns toată ziua! Avem o relaţie vulcanică” a spus şi Alex Bodi


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest