Dorian Popa, moment emoţionant pe scenă! L-a buşit plânsul, în faţa tuturor: „Nu-mi mai reveneam”

 

Dorian Popa este cunoscut în showbiz-ul autohton pentru starea de bine pe care o transmite fiecarui om cu care se întâlneşte, cât şi pentru energia extrem de pozitivă pe care o are în orice situaţie. Motiv pentru care este foarte greu să ni-l imaginăm plângând – lucru care s-a întâmplat chiar recent, în văzul tuturor.

Ori de câte ori are ocazia, Dorian Popa este prezent la evenimentele caritabile, cu scopul de a schimba ceva în viaţa celor care au nevoie de ajutor. Aşa se face că artistul a fost invitat să cânte la un eveniment de genul, pentru o fetiţă greu încercată de viaţă.

În timp ce se afla pe scenă, Dorian Popa a fost sunat video de fetiţa pentru care concerta şi care se afla în spital. De emoţie, micuţa a izbucnit în lacrimi şi profund mpresionat de ce vede, artistul a fost sensibilizat la maximum.

”I-am spus câteva cuvinte, a început să plângă de fericire vreau eu să cred. În momentul în care am văzut-o pe Sara că începe să plângă, pentru prima oară în viața mea m-a apucat plânsul pe scenă[...] Nu-mi mai reveneam. Îmi venea să plâng în hohote pe scenă și am oprit puțin muzica”, a spus cântărețul pe canalul său de youtube.

De ce nu poate deveni tată

"Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior", a declarat Dorian Popa, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest