Dragoş Săvulescu şi Angela Martini, într-o vacanță de vis! Câte mii de euro au scos din buzunar pentru răsfăț/ VIDEO

 

Dragoş Săvulescu şi Angela Martini, escapadă de lux, iar noi ştim unde au plecat, ca să uite de probleme! După o perioadă extrem de grea, cei doi şi-au făcut bagajul, s-au urcat în avionul privat şi au pornit spre o destinaţie parcă ruptă din Rai.

La scurt timp după ce s-a ridicat starea de urgență, mai multe vedete au plecat să se relaxeze în tot felul de deseitnații, care mai de care mai spectaculoase. Ei bine, este și cazul lui Dragoş Săvulescu şi și a Angelei Martini, care și-au făcut bagajele și au plecat să se relaxeze într-o vacanță de lux.

Nu știm a câta, că am pierdut deja numărul. Milionarul se bucură din plin de răsfăț. „Viața este amuzantă: am fost o perioadă în care eram închis și toată lumea era liberă. Acum sunt libert și toată lumea este blocată.” a scris Dragoș Săvulescu pe contul lui de socializare.

Soare, piscină, companie plăcută! Ce altceva ți-ai mai putea dori, însă toate aceste lucruri au un preț și cum cei doi nu se zgârcesc când vine vorba de micile lor plăceri, vă spunem că pentru aceste sejur, Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au scos din buzunar câteva mii de euro.

Obrazul subțire cu cheltuială se ține - un proverb care li se potrivește de minune celor doi îndrăgostiți!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest