Drama Doiniței Oancea! A izbucnit în lacrimi, în direct: „Am avut un sfârșit de an dureros. A început la fel de prost”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Doinița Oancea a izbucnit în lacrimi, în direct, din cauza ultimelor întâmplări tragice din viața ei! Celebra actriță a dezvăluit că atât sfârșitul anului, cât și începutul acestui an au reprezentat perioade extrem de dificile!

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din industria cinematografică românească. Ori de câte ori apare în lumina reflectoarelor, reușește să îi molipsească cu energia ei pozitivă și pe cei care o urmăresc din fața micilor ecrane. 

De data aceasta, lucrurile au stat diferit, din cauza durerii pricinuite de trecerea în neființă a două persoane dragi ei! Cu ochii în lacrimi, Doinița Oancea a mărturisit că este devastată de moartea mătușii sale și a unchiului său. Două decese care au avut loc la o distanță de doar 43 de zile, trăind un puternic un șoc emoțional.

Totodată, actrița a dezvăluit că în ciuda durerii resimțite, a încercat să devină mai puternică pentru persoanele dragi de lângă ea, dar suferința a copleșit-o în cele din urmă: „Nu a început bine. Am avut un sfârșit de an dureros, un început la fel de prost. Asta este, trecem mai departe. Am trecut și prin chestii de genul ăsta, mai demult. Mereu când am o stare proastă, mă închid la mine acasă. Nu îmi sun nici prietenii. Eu dacă vorbesc cu oameni dragi și nu neapărat, îi iau toată durerea, mă încarc. Sunt supărată zile întregi, la un moment dat nu înțeleg de ce e supărarea. Stau cu mine, citesc mult. Citesc foarte multe cărți de psihologie practică, sunt mai ușor de înțeles. Prea multe întrebări despre cine sunt, ce rost am pe Pământ. În momentul în care cauți prea multe lucruri despre cine ești tu, ce faci tu… te obosesc. Am ajuns la concluzia că în momentul în care se întâmplă ceva rău și ai lângă tine oameni care suferă și suferi și tu, trebuie să îți iei starea și să îi tragi și pe ei după tine. Am pierdut la diferențe de 43 de zile o mătușă și un unchi.”, a spus Doinița Oancea, în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest