Drama neștiută a lui Fuego! A experimentat sărăcia lucie: „Trăiam de pe o zi pe alta. Nu m-a ajutat nimeni”

 

Deși la ora actuală numele lui este cunoscut de toți românii, până a ajuns la succesul de care se bucură, Fuego a întâmpinat foarte multe greutăți și obstacole. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, artistul a dezvăluit că a experimentat sărăcia lucie, iar din cauza faptului că nu a fost ajutat de nimeni, situația prin care a trecut a fost extrem de greu de depășit.

Fuego și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale, în exclusivitate la Antena Stars. Celebrul cântăreț a recunoscut că a fost sărac lipit o bună bucată a vieții sale, iar din cauza posibilităților reduse financiare ale părinților, nu a avut deloc o copilărie ușoară.

Și chiar dacă nu erau potenți financiar, părinții lui Fuego au făcut toate sacrificiile posibile pentru a-l putea ține pe artist în facultate. Artistul a povestit că în perioada aceea, nu își permitea nici măcar un bilet ca să circule cu mijloacele de transport în comun.

„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei. (...) Nu mi-a fost ușor. A fost un efort enorm de mare al părinților mei. Amândouă salariile mereu pe întreținerea copilului la București la facultate, la studii”, a spus Fuego la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest