Dubai, Dubai, vacanţă ca-n Rai! Nicole Cherry şi iubitul său, sejur de lux într-una dintre cele mai exclusiviste locaţii/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry împreună cu iubitul au decis că au nevoie de o vacanţă împreună, aşa că şi-au făcut bagajele şi au plecat în Dubai.

Cei doi s-au cazat într-un hotel exclusivist și luxos din Dubaiului, ținta de vacanță a mai multor vedete anul acesta. Plajele însorite, resort-urile opulente și vibe-ul pozitiv sunt doar câteva dintre elementele care au facut-o pe Nicole şi iubitul să aleagă această locaţie.

Nicole Cherry nu face nicio excepție și se relaxează în tot felul de vacanțe, de data aceasta alături de iubitul alături de care şi-a găsit fericirea şi este mereu cu zâmbetul pe buze. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți și își trăiesc povestea intens.

Când vor face pasul cel mare

Nicole Cherry şi Florin, iubitul ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au mutat împreună de mai bine de jumătate de an, aşa că nu este de mirare să facă, în curând, pasul cel mare. Iar atunci când se va întâmplat„Cireşica” va şţii cum să reacţioneze, dat fiind că aşteaptă momentul cu nerăbdare! În ciuda faptului, că nu vor să grăbească lucrurile, artista ştie deja ce anume va face atunci când Florin îi va cere să îşi petreacă restul vieţii alături de el.

"O să mă uit la inel şi vedem. E foarte simplu. Dragostea trece prin stomac la un moment dat. (...) nu, măi! O să vedem atunci. Nu ne grăbim", a spus Nicole Cherry într-o emisiune TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest