După ce fostul iubit o hărţuia, acum şi-a găsit adevărata fericire! Rose: "A aşteptat trei ani să fim împreună"

 
+2 click pentru
galerie

Rose ultima oară trecea printr-o perioadă grea cu fostul iubit care o hărţuia şi a lovit-o. Acum totul s-a terminat şi vedeta şi-a găsit cu adevărat fericirea.

Cu lacrimi în ochi, vedeta a mărturisit că în sfârşit şi-a găsit fericirea alături de un bărbat cu care a vorbit trei ani zilnic. Aflaţi fiecare într-o relaţie complicată pe atunci, reîntâlnirea a fost doar o chestiune de timp. Rose a mărturisit că la revedere s-au îmbrăţişat şi au început să plângă, moment în care şi ea a început să lăcrimeze, vorbind despre cât de mult îl iubeşte.


"De trei ani vorbim. Mă suna în fiecare dimineaţă, vorbeam aproape zilnic. Eu eram într-o relaţie complicată, i-am zis şi el la fel. Acum după ce m-am despărţit de fostul meu iubit, i-am scris şi ne-am văzut. Când ne-am văzut, ne-am luat în braţe şi am început să plângem. Mi-am dorit foarte mult chestia asta. Stăm împreună în fiecare zi. Mama lui mă iubeşte foarte mult, mi-a făcut şi prăjituri (...) Acum mi-a spus că asta e tot ce visa şi că a aşteptat trei ani ca să fim împreună (...) Simt că o să fie perfect şi că o să meargă de minune"
, a mărturisit vedeta.

Hărţuită de logodnic
Până acum ceva timp, Rose, modelul de ciocolată avea o relație fericită cu un tânăr de culoare. Cu toate astea, relația lor, care avansase destul de mult pentru ca tânăra să se gândească la nuntă, s-a năruit brusc după ce aceasta l-a prins pe bărbat cu o altă femeie. Iar de aici, până la scandal a mai fost doar un pas, pentru că, vulcanică din fire, Rose nu pare deloc dispusă să îi ierte ”scăparea”. Iar el, susținea ea, a și agresat-o în momentul în care a mers în locuința în care au trăit împreună pentru a-și recupera hainele. Acum, lucrurile s-au îndreptat în viaţa sentimentală a brunetei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest