E oficial! Andreea Bălan şi George Burcea nu mai sunt împreună! Informaţii de ultimă oră! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce s-a vehiculat zile întregi că Andreea Bălan şi George Burcea nu mai sunt împreună, a venit şi confirmarea! Artista a fost cea care a făcut anunţul, pe una din reţelele sociale pe care este activă!

Andreea Bălan şi George Burcea nu mai formează un cuplu! Statusul relaţiei lor a ținut primele pagini ale tabloidelor zile bune. După ce a ieşit la iveală faptul că tatăl lui George şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit, faptă pentru care a stat ani grei în puşcărie, lucrurile au început să scârţâie între el şi Andreea Bălan.

Mai mult de atât, s-a scris că, de fapt, motivul din cauza căruia mariajul lor a avut de suferit a fost consumul de droguri,după ce George Burcea a fost prins de organele legii sub influenţa substanţelor interzise, la volan.

După multe zvonuri legate de o posibilă despărţire, iată că Andreea Bălan a făcut anunţul, în sectiunea de comentarii a unei poze pe care a postat-o. Un internaut i-a atras atenţia asupra discreţiei dusă la extrem, în ceea ce priveşte statusul relaţiei lor, iar artista a venit imediat cu un răspuns. Blondina a scris un mesaj scurt şi la obiect: „Nu suntem împreună”.

Prima reacție a Andreei Bălan după ce soţul ei a fost prins sub influenţa drogurilor

Ultima poză psotata de Andreea Bălan a fost una cu mult subînţeles pentru George Burcea. Mesajul ataşat imaginii a fost unul destul de tranşant, în care a lăsat să înţeleagă cât de mult este rănită de faptele partenerul de viaţă: ”Lasă să doară, lasă să sângereze, lasă să se vindece și dă-i drumul”, a scris vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest