Edward Sanda, în șoc, în direct, la „Star Matinal”! O tânără a susținut că a lăsat-o însărcinată și a părăsit-o! Cum a reacționat artistul

 
+2 click pentru
galerie

Edward Sanda a fost invitat în cadrul emisiunii„Star Matinal” pentru a interpreta ultima piesă lansată, însă a avut parte de șocul vieții lui! O tânără l-a acuzat că a părăsit-o după ce a lăsat-o însărcinată!

Edward Sanda a avut parte de momente pline de palpitații în această dimineață, în direct, la Antena Stars. După ce a primit o serie de mesaje pline de dragoste din partea unei tinere, pe numărul de whatsapp al emisiunii, la insistențele domnișoarei, Nasrin și Dima au decis să o apeleze pentru a-și mărturisi iubirea prin telefon. 

Mare le-a fost mirarea când domnișoara a început să îl acuze pe Edward Sanda că a lăsat-o însărcinată și a părăsit-o, după aventura trăită în Timișoara. Deși artistul a negat încă de la început că ar fi avut vreo legătură cu tânăra, Diana a prezentat și câteva dovezi prin care a demonstrat că l-a văzut pe cântăreț la bustul gol: o aluniță în formă de inimă pe brațul drept.

„Edward ai avut concert, ai venit la restaurant la mine, în Timișoara. Mi-ai spus că nu ai văzut o femeie mai frumoasă ca mine. Ai mâncat clătite și mi-ai spus că sunt preferatele tale. Ai o aluniță în formă de inimioară pe brațul drept. Edward și cu mine am avut ceva foarte frumos și în urma acestui lucru am rămas însărcinată! O să am un copil și este copilul tău. De ce nu recunoști? Facem testul oricând. Sunt dispusă să vin să demonstrez” a spus Diana.

Înghețat de cuvintele pe care le-a auzit, Edward a mărturisit că deși a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să îsi întemeieze o familie până în vârsta de 30 de ani, deocamdată nu este pregătit, dat fiind că are abia 22 de ani!

Vizibil ajuns la limita răbdării, Diana a dezvăluit, în cele din urmă, că a fost voba de o farsă pusă la cale cu moderatorii emisiunii „Star Matinal”. Iar pentru că totul este bine când se termină cu bine, Edward Sanda a izbucnit în râs, imediat după ce a realizat că a fost prins în plasă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest