Edward Sanda, mărturisiri picante despre viaţa amoroasă! Cu cine va colabora pentru următoarea piesă

 

Edward Sanda a făcut declaraţii picante despre viaţa lui sentimentală! După ce s-a despărţit de fosta lui iubită, cu care a fost într-o relaţie de 3 ani, Edward Sanda a vorbit despre calităţile pe care ar trebui să le aibă femeia ideală.

Artistul face parte dintre artiştii care se inspiră din propriile trăiri. Astfel că, invitat în platoul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Star, a povestit totul şi nu a mai ţinut cont de nimic. Întrebat de relaţia cu domnişoara din noul videoclip, acesta a mărturisit că este una strict profesională, cântăreţul fiind încă singur.

Se pare că Edward Sanda îşi aşteaptă perechea. După despărţirea prin care a trecut, artistul nu a mai găsit pe nimeni care să îi fie alături.

“Eu întotdeauna am fost deschis şi sincer cu tot ce am spus. (...)Eu caut în continuare. Să vină. O aştept cu braţele deschise”

Întrebat care sunt calităţile pe care le caută la o femeie, artistul a răspuns:

“Respect, în primul rând – cel mai Important lucru. Bine, prima dată suntem atraşi de partea exterioară, după care descoperim sufletul. (…) Brunete, dar şi blonde. Nu mi-ar plăcea să facem parte din aceeaşi lume. Am fi haos. Dacă am fi amândoi foarte ocupaţi, ar fi foarte greu.”

Detalii despre noua piesă nelansată

Edward Sanda a oferit detalii în exclusivitate la “Star Matinal” despre următoarea colaborare. Se pare că noua piesă va fi alături de frumoasa Amna şi va avea un vibe pozitiv, de vară:

“Noua piesă va fi lansată în luna mai, alături de Amna. Este o piesă de vară. Este o piesă pozitivă şi de dragoste. Vindecarea mea pusă pe note.” a spus artistul la Star Matinal


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate