Elena Gheorghe şi mama ei, secrete de familie! Artista a fost dată de gol de mama ei „Îţi spun în exclusivitate” VIDEO

 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste din ţară. Într-un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, cântăreaţa, împreună cu mama ei au oferit amănunte inedite din familie. Şi nu doar atât!

Cine ar fi crezut că pe lângă talentul artistic şi frumusețe, Elena Gheorghe este un ajutor de nădejde în bucătărie? Ei bine, aşa se pare. Chiar mama ei a oferit detalii despre îndelednicirile culinare ale artistei, dar din câte a spus aceasta, din păcate, nu prea are timp, din cauza numeroaselor concerte.

„Mă ajută cel mai mult la sala de beof, adică din an în Paşte. Elena se pricepe în bucătărie, dar nu are timp, pentru că este artistă.” a declarat mama Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe s-a fâstâcit la auzul laudelor din partea mamei şi a declarat ca nu se pricepe chiar atât de bine, ci ştie să gătească strictul necesar.

„Mămăliguţa dacă ştii să faci, eşti o adevărată gospodină. Ouă ochiuri fac aproape zilnic. Acum mă apuc de nişte gemuri. O să mă chinuie talentul săptămânile viitoare. La sarmale nu mă descurc.” a completat Elena Gheorghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest