Elena Merișoreanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe: "I-am promis Ionelei pe patul de moarte că..."

 

Elena Merișoreanu asistă neputicioasă la suferința Anamariei Prodan, căreia soțul i-a cerut divorțul după 13 ani de căsnicie. Artista de muzică populară spune că i-a promis Ionelei Prodan, pe patul de moarte, că va avea grijă de fiica ei.

Anamaria Prodan se află într-o perioadă grea a vieții sale, în care trebuie să accepte că bărbatul pe care l-a iubit 13 ani vrea acum să trăiască lângă altcineva. Unele dintre cele mai afectate persoane apropiate impresarei este Elena Merișoreanu. Artista a fost bună prietena cu Ionela Prodan, căreia i-a promis pe patul de moarte că va avea grijă de fiica ei.

'I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune cu rele.

Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea, o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: „ai grijă de fetele mele!' Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț. Încă mai sper că va fi bine. Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!', a declarat Elena Merișoreanu pentru Click.ro.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest