Elena Merişoreanu, din nou pe mâna medicilor! Ce a păţit artista: „Prima operație nu a fost reușită” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Elena Merişoreanu a ajuns, din nou, pe masa de operaţie! Într-un interviu dat pentru Antena Stars, artista a mărturisit că a avut mari probleme de sănătate în ultima perioară.

Se pare că, celebra cântăreaţă de muzică populară a fost nevoită să ajungă din nou pe mâinile medicilor. Motivul a fost că în timpul unui antrenament de aerobic, a alunecat şi şi-a rupt toate ligamentele. Totul s-a întâmplat în Turcia, în timp ce era într-o vacanţă ca să se relaxeze.

Ajunsă acasă, în Bucureşti, Elena Merişoreanu a mers la o clinică privată şi s-a operat. Deşi intervenţia chirurgicală a avut loc în urmă cu o lună jumătate, artista încă are interdicţie să meargă. Dar din cauza evenimentelor pe care trebuie să le onoreze, nu are încotro.

„Toate ar fi extraordianr de bune dar am o problemă cu un picior. Mi-am rupt ligamentele şi de atunci, m-am operat, iar nu a fost reuşită operaţia. Acum fac tratament, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, merg înainte. Am fost plecată din ţară şi am făcut aerobitc. Eram unsuroasă pe mâi ni şi am alunecat şi mi-am rupt ligamentele. Am încercat cu tot felul de tratamente, a trebuit să mă operez. M-am operat acum o lună jumate. Nici nu am voie să pun piciorul jos, dar am zis că trebuie.” a declarat artista pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate