Elena Udrea, fără să ştie că este filmată, a dat şpagă ziua în amiaza mare! VIDEO PAPARAZZI

 
+2 click pentru
galerie

Elena Udrea a fost surprinsă într-o ipostază în care nu si-ar fi dorit niciodată. Chiar dacă a fost, o bună perioadă de timp, plecată din ţară, se pare că „blonda de la Cotroceni” nu a uitat mersul lucrurilor din România.

Elena Udrea a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, în timp ce părăsea, alături de Adrian Alexandrov şi un prieten comun, un local de fiţe din nordul Capitalei. Şi-au luat la revedere de la amicul comun, după care s-au îndreptat spre autoturismele parcate în apripiere.

Dar ce să vezi? În timp ce au avut un moment de tandreţe, în care Adrian Alexandrov îi săruta mâinile, paznicul parcării s-a apropiat considerabil de cei doi, în sperarnţa că va primi şi el ceva.

În semn de respect, semn care spera să fie răsplătit, paznicul parcării i-a deschis portiera maşinii. Iar aşa cum este normal, blondina a răsplătit gestul. A băgat mâna în geantă şi nu s-a uitat la sumă, ba chiar a dat şi din cap, semn că a apreciat gestul. După care a mulţumit şi şi-a contiunat întâlnirile din oraş..sau, cine ştie, poate a mers acasă pentru o binemeritată relaxare..pentru că vorba aceea: e cel mai frumos să fii mamă, dar şi cel mai obositor, mai ales că după întoarcerea din Costa Rica, pe lângă timpul petrecut cu cea mică, Elena Udrea are de pregătit şi botezul fetiţei, eveniment care cu siguranţă o solicită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews