Elena Udrea se căsătorește cu Adrian Alexandrov: „Actul ăla face un cuplu mai puternic”/ VIDEO

 

Cea mai controversată prezență politică, Elena Udrea, și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Alexandrov, bărbatul care a făcut-o mamă pentru prima dată. Deși au ani buni de relație, cei doi încă nu au făcut pasul cel mare, însă în curând,  se anunță o nuntă de zile mari în showbiz!

De când s-a întors în țară din Costa Rica, s-a tot speculat că Elena Udrea și Adrian Alexandrov ar fi făcut deja nunta, însă potrivit declarațiilor fostei „blonde de la Cotroceni”, încă nu sunt soț și soție, dar în viitorul cel mai apropiat vor semna actele la notar!

„Cred în căsătorie. Actul ăla face un cuplu mai puternic” a spus Elena Udrea, în cadrul unei emisiuni tv.

Mai mult de atât, Elena Udrea a dezvăluit că deși planul de a se căsători există deja de o perioadă bună, au tot intervenit lucruri care nu le-au permis: perioada neagră din Costa Rica, revenirea în țară și declanșarea pandemiei de coronavirus, însă are încrederea că la un moment-dat vor reuși să facă și pasul cel mare.

De ce Elena Udrea nu și-a cunoscut niciodată soacra

Pe lângă subiectul nunții, Elena Udrea a vorbit și despre motivul din cauza căruia nu și-a cunoscut încă soacra, deși este într-o relatie cu Adrian Alexandrov de ani buni.

Potrivit spuselor fostei „blonde de la Cotroceni”, mama lui Adrian Alexandrov trăiește de mulți ani în Italia, iar după ce s-au întors din Costa Rica, a urmat pandemia de coronavirus, care a atras de la sine interdicții de călătorie. Prima țară fiind chiar Italia. Astfel că mama soacră nu a reuși să își cunoască nici nepoțica.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest