Ellie White, pusă la zid, după ce a anunțat că are COVID-19: “A fost un moment tare greu”/ VIDEO

 

Ellie White a fost invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, unde a povestit răutățile cu care s-a confruntat din partea oamenilor, după ce a anunțat că atât ea, cât și restul familiei sale, au fost infectați cu noul coronavirus.

Începutul lunii octombrie a venit cu o veste cutremurătoare pentru Ellie White și soțul ei. Atât ei, cât și unul din copii lor, au fost testați pozitiv cu COVID-19. Dacă în cazul ei simptomele au fost de gripă, cele ale soțului ei au fost mai severe, afectându-i și plămânii.

"I-am retras de la școală și de la grădiniță. Au stat cu noi acasă, dar nu au avut nimic. Eu am avut febră, dureri musculare. La Doru a fost greu, a avut durere în gât și pe piept. Nu a fost nevoie să stea internat în spital.”, ne-a spus Elliie White.

Ellie White ne-a povestit că s-a lovit de un val de critici din partea oamenilor, care a acuzat-o că a fost plătită ca să spună că are coronavirus. Situația a devenit cu atât mai grea cu cât, printre cei care au pus-o la zis s-au numărat și câțiva apropiați.

„Au fost oameni care ne-au pus la zid că nu le-am zis. Ne-au spus mulți că am primit bani ca să spunem că avem COVID. Au fost foarte mulți.Pentru noi a fost un moment greu. A trebuit să ne izolăm în casă. Aveam proiecte în derulare care au și murit.", ne-a mai dezvăluit artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest