Emisiunea „Next Star” va fi suspendată, din cauza coronavirusului! Anunţul a fost făcut de Dan Negru!

 

Pandemia de coronavirus a pus România pe pauză! Pe lângă artiştii care au anulat evenimentele pe care trebuia să le onoreze în această perioadă şi producătorii emisiunilor au decis să facă acelaşi lucru! Astfel încât, filmările emisiunii „Next Star” au fost suspendate!

În ciuda faptului că emisiunea a fost aşteptată cu sufletul la gură de telespectatori, dat fiind multitudinea de talente care sunt descoperite, cât şi datorită noului juriu format din Dorian Popa, Ştefan Bănică Jr. şi Loredana Groza, din măsuri de siguranţă, a fost necesară suspendarea producţiei.

Anunţul a fost făcut chiar de prezentatorul show-ului de talente pentru copii, Dan Negru, prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare. Din dorinţa de a nu pune în pericol atât sănătatea echipelor de producţie, cât şi a participanţilor şi a tuturor persoanelor implicate în proiect, filmările emisiunii „Next Star” au fos suspendate până când condiţiile vor permite reluarea acestora.

”Am suspendat filmările la Next Star !
Next Star e despre îmbrățișări !
Și deocamdată nu le mai putem face...
Așa ca ne oprim puțin ca să ne îmbrățișăm mai puternic cât de curând !
Când veți vedea din nou la televizor copii îmbrățișați la Next Star vom ști ca totul a trecut...”
, a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

Mai mult de atât, printre producţiile suspendate de la Antena 1, se numără şi „Chefi la Cuţite”, „Sacrificiciul”, inclusiv noua emisiune de „dating” prezentată de Liviu Vârciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest