Este sau nu Andra Măruță însărcinată pentru a treia oară?

 
+5 click pentru
galerie

Andra şi soţul ei formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc! Cei doi sunt fericiţii părinţi a doi copii şi toată lumea se întreabă dacă nu oare urmează şi al treilea! Mai ales după ce au apărut imagini în presă, destul de... suspecte cu Andra!

Andra a stat departe de scandalurile din presă şi şi-a văzut în continuare de carieră, motiv pentru care este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. În 2008 s-a căsătorit cu Cătălin Măruţă, iar în 2011 a devenit pentru prima dată mămică de băieţel. La patru ani distanţă, artista a dat naştere şi celui de-al doilea copil, dar de data aceasta o fetiţă.

După ce a declarat că nu spune „Nu” unui al treilea copil, admiratorii artistei au început să fie din ce în ce mai atenţi la apariţiile acesteia. Astfel încât, în urmă cu ceva timp, la un concert pe  care l-a susţinut a dat de bănuit! Îmbrăcată total în negru, fanii nu au avut cum să nu observe burtica proeminentă a solistei!

Mai mult decât atât, la scurt timp după concert, Andra a fost văzută la o clinică din Bucureşti, unde s-a întâlnit cu medicul ginecolog care i-a monitorizat ambele sarcini, lucru care a întărit ideea că ar fi însărcinată. Iar pentru că şi-a dorit să pună capăt tuturor speculaţiilor lansate în presă, Andra a oferit primele declaraţii pentru Spynews.ro în care a lămurit situaţia.

"Nu sunt gravidă, încă nu sunt gravidă. Dar nu lucrez la aşa ceva. Dacă mai vine un copil, vă anunţ. Dar nu sunt însărcinată. Sper că s-a clarificat treaba asta", a mărturisit Andra


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest